Cara buat kerabu sardin
Bahan2
Timun - 2 biji
Cili api - ikut kepedasan
Garam - 1 1/2 tea spoon
Pak aji - untuk peminat
Limau kasturi - 3biji if besar2 5 biji if kecik2
Bawang besar - 1 biji
Sardin tin kecil - 1
Cili api - ikut kepedasan
Garam - 1 1/2 tea spoon
Pak aji - untuk peminat
Limau kasturi - 3biji if besar2 5 biji if kecik2
Bawang besar - 1 biji
Sardin tin kecil - 1
Hiris kan timun, bawang besar dan cili api, tuang kan sardine, perah kan limau and taruk kan sekali garam dan pak aji gaul gaul kan
Mmg layan dan membuka selera
Cara membuat kerabu sardines
Siap
Ketimun-2 benih
Api cabai - datang kepedasan
Garam-1 1/2 sendok teh
Pak Aji - untuk penggemar
Kapur moschatus 3 benih-5 benih jika besar2 jika kecik2
Bawang putih besar biji-1
Sarden tin kecil-1
Mentimun kanan besar irisan bawang merah, cabai dan api, tuangkanlah sarden kanan kanan, terjepit kapur dan taruk tepat setelah garam dan pak aji galia galia kanan
Anda mungkin buka rasa dan ver
Siap
Ketimun-2 benih
Api cabai - datang kepedasan
Garam-1 1/2 sendok teh
Pak Aji - untuk penggemar
Kapur moschatus 3 benih-5 benih jika besar2 jika kecik2
Bawang putih besar biji-1
Sarden tin kecil-1
Mentimun kanan besar irisan bawang merah, cabai dan api, tuangkanlah sarden kanan kanan, terjepit kapur dan taruk tepat setelah garam dan pak aji galia galia kanan
Anda mungkin buka rasa dan ver
No comments:
Post a Comment