Spaghetti goreng with grill salmon
For salmon
Salmon fillet - tgk lah berapa portion yg nak diserve.
Sprinkle salt, rosemary,lemon pepper herb, paprika
Sprinkle salt, rosemary,lemon pepper herb, paprika
Dan grill kan
For pasta
Bawang - 1 biji
Garlic - 4 ulas
Cili kering blend - 2 sudu
Oyster sauce - 2 sudu
Sauce preggo - 4 sudu
Garam - 2 teaspoon
Butter - 3 ichi
Olive oil - agak2 lah untuk menumis ya
Garlic - 4 ulas
Cili kering blend - 2 sudu
Oyster sauce - 2 sudu
Sauce preggo - 4 sudu
Garam - 2 teaspoon
Butter - 3 ichi
Olive oil - agak2 lah untuk menumis ya
Rebus kan pasta sehingga lembut, tumis kan garlic and bawang bersama butter dan olive oil sehingga kuning masuk kan cili kering, tumis sehingga naik minyak masuk kan oyster sauce dan sauce preggo garam dab sphaghetti yg direbus tadi
Spaghetti goreng with grill salmon
SALMON KARAKTER.
Salmon fillet - tgk lah berapa portion yg nak diserve.
Taburi garam, rosemary, Lemon Pepper Herb, paprika
Panggangan dan kanan
Pasta karakter.
Bawang Merah-1 benih
Bawang putih-4 ulas
Dikeringkan chilies blender-2 sendok
Saus Tiram-2 sendok
Saus Preggo-4 sudu
Garam-2 sendok teh
Mentega-3 ichi
Minyak Zaitun - Agak2 adalah untuk menumis ya
Kanan memasaknya pasta jadi lembut, bawang putih dan bawang sauté kanan dengan mentega dan minyak zaitun jadi kuning kanan masuk cabai kering, sauté sampai naik minyak masukkan kanan saus tiram dan saus hamilku garam dab sphaghetti yg direbus terakhir
SALMON KARAKTER.
Salmon fillet - tgk lah berapa portion yg nak diserve.
Taburi garam, rosemary, Lemon Pepper Herb, paprika
Panggangan dan kanan
Pasta karakter.
Bawang Merah-1 benih
Bawang putih-4 ulas
Dikeringkan chilies blender-2 sendok
Saus Tiram-2 sendok
Saus Preggo-4 sudu
Garam-2 sendok teh
Mentega-3 ichi
Minyak Zaitun - Agak2 adalah untuk menumis ya
Kanan memasaknya pasta jadi lembut, bawang putih dan bawang sauté kanan dengan mentega dan minyak zaitun jadi kuning kanan masuk cabai kering, sauté sampai naik minyak masukkan kanan saus tiram dan saus hamilku garam dab sphaghetti yg direbus terakhir
No comments:
Post a Comment